вівторок, 18 серпня 2015 18:11

50 будівельників пікетують п'ятизірковий готель "Хілтон"
5

Фото: Валентина ВЛАСЕНКО

18 серпня під готелем "Хілтон" на бульварі Шевченка в Києві зібрались будівельники, інженери та монтажники підприємства "Мережевий стандарт". Заявляють, що керівництво готелю винне їм 2 млн грн за будівельні роботи. Пікетують другий тиждень.

"Ми встановили на цьому об'єкті систему контролю доступу, електрику, сигналізацію, вентиляцію. Виконували інженерні та мережеві роботи. Після завершення робіт нам відмовились платити зарплату. Керівництво мотивує це тим, що вони не мають чим віддавати борг. Ми підписали двосторонню угоду, акти виконаних робіт у нас на руках, все документально затверджено. Раніше вони платили нам день-у-день, а останні три місяці навідріз відмовились. 50 працівників нашої будівельної компанії залишились без грошей", - говорить кадровий інженер "Мережевого стандарту" Євген Маліченко.

Зараз будівельники судяться із компанією-генпідрядником "Геліус-Буд".

"Люди по праву хочуть забрати свої гроші. Ми будемо стояти, хоч ніхто із представників готелю до нас за цей час ще не виходив", - каже  директор компанії "Мережевий стандарт" Станіслав Лімонт.

"Уявлення не маю, що це за люди стоять під нашим закладом. Хто вони такі і чого хочуть? А якщо з приводу того, що ми їм не заплатили гроші, так їм потрібно розбиратись зі своїм замовником, ми ж тут просто обслуговуючий персонал. У нас престижний заклад, тут проживають люди з-за кордону, а ці будівельники псують нам репутацію. Скоріше за все сподіваються, що на них хтось зверне увагу. Це ще до них ми маємо претензії, чого вони таким способом користуються іменем нашого готелю", - каже фінансовий директор "Хілтон Київ" Ірина Савчук.

Зараз ви читаєте новину «50 будівельників пікетують п'ятизірковий готель "Хілтон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути