вівторок, 01 липня 2014 14:51

Спецтема: Війна на Донбасі

45 осіб поранені у результаті штурму терористами міліції в Донецьку — джерело

45 осіб поранені у результаті штурму терористами міліції в Донецьку — джерело
Фото: excl.com.ua

Станом на 13.25 частину будівель обласної міліції захоплено терористами, які узяли в заручники міліціонерів. Під час захоплення будівлі постраждали приблизно 45 осіб. Бригадам "швидкої допомоги" не дозволяють їх вивезти. Про це Gazeta.ua розповіло джерело в міліції.

"Залетіли, мужиків поклали на підлогу, а жінкам стріляли в спини, - говорить джерело. - Відпустили одну жінку з пораненням, одну вагітну і одну з дитиною - всього трьох співробітниць обласного управління МВС, а інші залишаються заручниками. До поранених не пускають лікарів", - розповіло джерело.

За даними медиків, у звільненої жінки є проникаюче вогнепальне поранення грудної клітки, ще дві кулі зачепили ноги.

За даними УМВС, терористичні злочинні угрупування продовжують штурм Донецького обласного УВС. Міліціонери на чолі генералом Костянтином Пожидаєвим забарикадувалися і тримають оборону. Є інформація про те, що з боку міліції загиблий.

За інформацією департаменту охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації, в результаті перестрілки в районі обласного УМВС поранені п'ятеро. Хто вони - не повідомляється. З чуток, один працівник міліції загинув.

За даними очевидців, в Донецьку зараз стріляють не лише в районі облуправління МВС на площі Дзержинського, але і на відстані декілька сотень метрів від міліційних будівель. Декілька куль потрапили в трамвай № 1. Помітні сліди кульових отворів на воротях і приміщенні обласної міліції і на найближчих будівлях.

Зараз ви читаєте новину «45 осіб поранені у результаті штурму терористами міліції в Донецьку — джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути