пʼятниця, 25 листопада 2011 11:00

18-річна дівчина украла залізний гараж у Кременчуці

18-річна дівчина украла залізний гараж у Кременчуці

В місті Кременчук Полтавської області міліціонери 22 листопада затримали 18-річну місцеву, яка серед білого дня грузила на підйомник металевий гараж. В пункті прийому металобрухту вона хотіла отримати за нього 600 гривень.

Правоохоронцям дівчина розповіла, випадково почула від перехожого на вулиці, що той нещодавно здав на металобрухт гараж, який нікуди було діти. Вирішила, що також може заробити грошей в такий спосіб. Дівчина тривалий час планувала крадіжку.

"Вона ходила містом, вибирала підходящий об'єкт. Побачила металевий гараж недалеко від свого дому. Він був невеликий, метрів два на два. Прослідкувала, що власники ним не користуються, не під'їжджають. Пішла в пункт прийому металобрухту, домовилась, що привезе гараж. Збрехала, що то її власність, місцева влада зобов'язала вивезти, та немає куди", - розказала Олена Романчук з Кременчуцької міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Прикарпатті молодик поцупив у бабусі $10 тисяч

Аби вивезти гараж, дівчина викликала приватних вантажників із краном-підйомником.

"Ці робітники навіть не здивувалися, нічого в неї не питали. Адже не могли подумати, що молода дівчина проявить таку винахідливість, - розповіла Олена Романчук.

Вантажники підчепили гараж за дах і вже поставили на машину. Коли поряд проходили міліціонери, запитали документи на власність. В дівчини їх не було.

У міліцейському відділку вона розповіла, що хотіла заробити грошей. Мешкає окремо від батьків, знімає кімнату в квартирі. Каже, хотіла самостійності, вважає себе дорослою.

Проти 18-річної злодійки порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «18-річна дівчина украла залізний гараж у Кременчуці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути