вівторок, 09 квітня 2013 08:19

17-річний донеччанин просто так забив каменем п'яного, який спав на вулиці

17-річний донеччанин просто так забив каменем п'яного, який спав на вулиці
Убитий став жертвою неповнолітнього юнака. Фото: ukrlife.net

За підозрою у вбивстві чоловіка співробітники Куйбишевського райвідділу міліції Донецька затримали неповнолітнього хлопця.

Повідомлення про те, що біля гаражів знайдений труп з явними ознаками насильницької смерті, надійшло в чергову частину Куйбишевського РВ від місцевого жителя. Оперативники, що виїхали на місце події, насамперед встановили особу потерпілого. Ним виявився раніше засуджений 41-річний чоловік. Невідомі розтрощили йому голову.

В ході проведення оперативних заходів співробітники карного розшуку встановили, що вбитий став жертвою неповнолітнього юнака. У той день близько 21.00 четверо друзів віком 17-18 років, йдучи вулицею, побачили чоловіка, який лежав на землі в стані сильного алкогольного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трьох людей убили за п'ять тисяч гривень

Пройшовши мимо, група приятелів попрямувала розпивати спиртні напої. Потім молодший з хлопців, підігрітий алкоголем, повернувся до чоловіка, що продовжував лежати на дорозі. Узявши з землі камінь, він кілька разів опустив його на голову безпорадної людини. Від отриманих ран чоловік помер на місці.

Підозрюваний у вбивстві, що навчається в одному з ПТУ міста, затриманий. Троє його друзів перевіряються на причетність до скоєння злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), повідомила прес-служба Донецького МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Зараз ви читаєте новину «17-річний донеччанин просто так забив каменем п'яного, який спав на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути