Ексклюзиви
середа, 02 грудня 2020 11:02

12-річний школяр, якого підпалили друзі, розповів подробиці

12-річний школяр, якого підпалили друзі, розповів подробиці
12-річного Володимира з Бердянська друзі облили спиртом й підпалили. Фото: facebook.com/Злата Некрасова

12-річний Володимир із Бердянська Запорізької області, який отримав 30% опіків тіла в результаті зйомок відео для соцмережі, перебуває у лікарні.

Хлопчик розповів, що його друзі облили "самопалом" і підпалили, знімаючі це на відео. За його словами, вони не очікували, що все так вийде, і що він серйозно постраждає. Про це повідомила волонтерка із Запоріжжя Злата Некрасова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погодився добровільно "заради крутого відео": подробиці підпалу 12-річного хлопця

"Вони облили мені штани, хотіли трохи облити й одразу загасити. Я взагалі цього не хотів. Вони сказали або 100 щелбанів, або це. Вони тримали мене позаду і підпалили. Я знімав все, що горить і одразу під воду. Там вже все загасив", - розповів постраждалий.

Користувачі у соцмережі звинуватили у тому що сталося не лише дітей, а й батьків. Бо все відбувалося о 1:00, коли діти у такому віці мали вже перебувати вдома.

"Звірство в 12 років горілку пити і заради сторіз таке виконувати", "Вибачте, а дитина на момент "події" перебувала в стані алкогольного сп'яніння?", "Хлопця шкода. Але перед цим він пив горілку і сам пішов на спалення. Знав, куди йде, і що з ним робитимуть", "12 років - це вже підліток, і в такому віці він повинен розуміти наслідки, перш ніж дати добровільно себе облити і підпалити, про що він думав у той момент? Він, його друзі?"- пишуть у коментарях.

12-річний школяр, якого в Бердянську підпалили товариші, має опіки ніг, рук і геніталій. 1 грудня хлопця перевели із Бердянська в опіковий центр Запорізької міської лікарні №5. Мати сама виховує сина, тимчасово не працює, стоїть на обліку в центрі зайнятості.

Зараз ви читаєте новину «12-річний школяр, якого підпалили друзі, розповів подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути