четвер, 10 жовтня 2013 16:48

На Кіровоградщині четверо чоловіків підпоїли пастуха, а потім вкрали худобу

Кіровоградські правоохоронці затримали чотирьох чоловіків, які скоїли крадіжку худоби у селян Компаніївського району. Перед цим напоїли спиртним пастуха.

"Чоловіка пасти велику рогату худобу та овець найняли жителі одного із сіл. З ним познайомилися четверо чоловіків, які приїхали на машині. Найстаршому із злочинців 45 років, наймолодшому – 16. Двоє з них мешкають в сусідньому районі, а інші двоє проживають у Кіровограді. Пастуха щедро пригостили горілкою і той заснув. Проснувся під ранок і не дорахувався одного бичка та двох овець", – розповів начальник Компаніївського райвідділу міліції Володимир Гавриленко.

Про зникнення тварин пастух повідомив господарів. Вони й викликали міліцію.

"Всіх чотирьох злодіїв правоохоронці розшукали. Затримали їх наступного дня в Кіровограді. В автомобілі, що належить одному з них, було виявлено речовий доказ. Весь багажник був забитий тушами тварин, які лежали в упереміш зі шкірою тварин. Зловмисники зізналися, що розраховували продати м'ясо в обласному центрі. Опісля, якщо б усе "обійшлося", планували знову повернутися до того пастуха. Зараз слідчі перевіряють затриманих на причетність до скоєння подібних злочинів", - сказав Гавриленко.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Стаття закону передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до кількох років.

 

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині четверо чоловіків підпоїли пастуха, а потім вкрали худобу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути