вівторок, 27 грудня 2011 12:10

"Швидка" із немовлям перекинулась за 200 метрів від лікарні

Одразу чотири автівки побито 26 грудня у аварії на перехресті вулиць Київської-Данила Галицького у Рівному. Причина зіткнення – у небажанні одного з водіїв пропустити карету швидкої допомоги, яка мчала у реанімацію обласної лікарні із 7-днівним немовлям. Від удару постраждала медсестра, яка сиділа в салоні.

Пригода сталася близько 14.20 неподалік міського автовокзалу.

Автор: Фото Олександра Курсика
 

"Швидка виїхала з вулиці Київської на червоний сигнал світлофору, але у неї були увімкнені синій проблисковий маячок та звукова сигналізація," - розповів Руслан Панасюк з обласного управління ДАІ. – "У цей момент на перехрестя з вулиці Данила Галицького виїхав Опель Астра, під керуванням 45-річного рівнянина Олега. Він рухався на зелене світло, але не пропустив швидку і зіткнувся із нею".

Після зіткнення швидка по інерції налетіла на УАЗ-3303, який зупинився перед перехрестям. Від удару медавтомобіль перекинувся на бік і зачепив іще Сітроен Берлінго, який стояв з правого краю шосе.

Автор: Фото Олександра Курсика
 

До обласної лікарні швидка не доїхала всього 200 метрів. У ДТП отримали незначні ушкодження 31-річна медсестра швидкої, 44-річна пасажирка Опель Астра та 21-річний водій УАЗу. Усім трьом надали допомогу у приймальному відділенні міської лікарні.

Мати та її дитя у аварії не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «"Швидка" із немовлям перекинулась за 200 метрів від лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути