вівторок, 08 листопада 2011 13:41

У школі на Тернопільщині раптово помер учень

Автор: Фото надане телеканалом "1+1"
 
14-річний Іван Карашівський знепритомнів на подвір'ї своєї школи у селі Іванчани Збаразького району Тернопільщини. Хлопець вийшов на перерві пограти з друзями у баскетбол учора близько полудня. Закинув м'яча у кошик і зненацька впав.

Як розповів директор школи Роман Кінський, раніше школяр на здоров'я не скаржився.

"Він учився у дев'ятому класі. Спорт любив. Грав у шкільній команді з футболу і в настільний теніс. Учора прийшов як звичайно на уроки. Фізкультура мала бути остання в розкладі. А йому уже після четвертого уроку погано стало. Це було заняття з фізики, лабораторну робили. А взагалі, він був активний і ні на що не жалівся", - сказав Роман Васильович.

До учня збіглися вчителі. Покликали фельдшерку та лікаря швидкої допомоги, що живе неподалік. Вони надавали йому першу медичну допомогу. Тим часом викликали медиків з району. Та Іван так і не опритомнів.

"Лікарі одразу сказали, що надії мало. Дорогою до лікарні він помер. Ми всі ніяк не можемо відійти від того горя. Тільки згадаємо – і плачемо. А що вже батьки переживають. То ж він на очах у брата і тата фактично помер. Батько був удома, за ним машину послали одразу. А брат на уроках, зі всіма на подвір'я вибіг", - зазначив директор.

Причину смерті школяра ще не встановили. Його тіло забрали на судово-медичну експертизу до Тернополя.

Зараз ви читаєте новину «У школі на Тернопільщині раптово помер учень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути