пʼятниця, 15 липня 2011 14:32

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Вчинки Романа Ландіка розхвалює телеканал його тата

Вчинки Романа Ландіка розхвалює телеканал його тата

Луганський телеканал Ірта показав хвалебний сюжет про Романа Ландіка. Почесним президентом телеканалу є батько Романа, народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік.

У сюжеті про скандального депутата луганської міськради розповідають, як про жертву трагічних обставин.

"Роман Ландік став ізгоєм суспільства... Так, його можна засуджувати за бійку з дівчиною, яка сама вже написала заяву в прокуратуру про те, що не має претензій до Ландіка, але в силу якихось причин силові структури продовжують вішати на нього ярлики", - йдеться в сюжеті.

До того, як побитися з дівчиною, Ландік-молодший, як стверджує автор сюжету, сприяв ремонту підвалів, ліфтів, дахів та дитячих майданчиків.

Також у сюжеті зазначили, що Ландік сам викликав наряд міліції до клубу, а загальна увага до інциденту - це "моральне побиття людей", які мають відношення до партії, що перебуває при владі.

Нагадаємо, нещодавно Романа Ландіка виключили з Партії регіонів. Сам він знаходиться в Краснодарському СІЗО. Його затримали в Росії після відкриття луганською прокуратурою кримінальної справи за ознаками хуліганства. 

Зараз ви читаєте новину «Вчинки Романа Ландіка розхвалює телеканал його тата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

225

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути