Ексклюзиви
понеділок, 16 травня 2011 20:16

Суд у Нью-Йорка залишив Стросс-Кана за гратами

Суд у Нью-Йорка залишив Стросс-Кана за гратами

Суд у Нью-Йорку відхилив прохання глави МВФ Домініка Стросс-Кана у звільненні під заставу, і постановив, що він повинен залишатися в попередньому ув'язненні.

Главі МВФ пред'явлені звинувачення в спробі зґвалтування, насильницьких дій сексуального характеру, незаконному позбавленні волі.

Стросс-Кан винним себе не визнає. Наступне судове засідання призначене на 20 травня. Захист глави МВФ раніше заявив, що той співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, Стросс-Кана затримали в суботу в Нью-Йорку на борту літака за десять хвилин до вильоту до Парижу. Він підозрюється в домаганнях до покоївки в номері люкс готелю Sofitel на Таймс-Сквер - Стросс-Кану пред'явлені звинувачення "в спробі зґвалтування, насильницької дії сексуального характеру, незаконному позбавленні волі".

Раніше в понеділок адвокати Стросс-Кана повідомили, що у їх підзахисного є алібі. За їх словами, він виїхав з готелю за півгодини до передбачуваного нападу на покоївку і обідав з дочкою, перш ніж відправитися в аеропорт.

Як відомо, Стросс-Кан вважається головним опонентом Ніколя Саркозі в боротьбі за президентське крісло на виборах у 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Суд у Нью-Йорка залишив Стросс-Кана за гратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути