пʼятниця, 13 травня 2011 15:34

Двоє ногами забили до смерті безхатька

Двоє ногами забили до смерті безхатька

Двоє чоловіків з села Петриків, що під Тернополем, до смерті забили ногами 31-річного безхатька. Перехожі знайшли чоловіка побитим в міському парку. Він кілька днів пролежав в лікарні, і не приходячи до тями помер. Міліція вже затримала вбивць.

„Чоловік, який помер в лікарні не мав постійного місця проживання. Заробляв на місцевому ринку прибиральником. Двоє підозрюваних – сільські пияки без конкретного місця роботи", - повідомляють в обласній міліції.

Безпритульний зустрівся зі своїми вбивцями в парку. Ті якраз пили горілку. Запросили його приєднатися. Потім почали вимагати, аби дав гроші на випивку. Коли відмовив – побили.

„Так били його, що один з нападників порвав на нозі взуття. Щоб не ходити в порваному – зняв туфлі з побитого. Заодно прихопили його куртку. В кишені знайшли 10 гривень" , — розповідають в міліції.

Проти затриманих порушили кримінальну справу за розбій з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті. Їм загрожує 15 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Двоє ногами забили до смерті безхатька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути