середа, 19 грудня 2012 13:55

Найдорожче виглядатиме ялинка, прикрашена білими іграшками
31

Фото: Фото: Наталія Чубенко

Іграшкові сковорідки, каструльки, ложки, вилки, тістечка та тортики цього року можна вішати на ялинку. Так радить дизайнер флористичної компанії "ЛораШен" Людмила Дубровіна.

"Якщо хочете мати українську ялинку, обгорніть її українським рушником, а на гілки замість іграшок повісьте горобину, калину і вишиті червоно-чорними нитками салфетки. Якщо любите куховарити - зробіть кулінарну ялинку, прикрасивши її іграшковим посудом, сковорідками, а потім заспрейте в один тон. Для дітей прикрасити ялинку можна ляльковими сукнями, бантиками і самими ляльками. Не бажано прикрашати ялинку в більш ніж три різні кольори. Типу фіолетовий, червоний, малиновий. Гарно поєднується червоний із золотим та білим. Цього року буде актуальний ще бірюзовий колір з поєднання з чорним. До речі, самі чорні іграшки негарно вішати на ялинку. Їх треба доповнити золотистими і сріблястими. Але найдорожче виглядатиме ялинка, прикрашена білими іграшками. До цих пір модні великі квіти. Тільки зараз їх роблять максимально природними із резинового пластику, потім напилюють і прикрашають стразами. Людям подобається все блискуче", - зауважує  Людмила.

Прикрашати ялинку цукерками і мандаринами ще не вийшло з моди.

"Ще до 2000-их років вішали цукерки "Кара Кум" і "Червоний мак" та мандарини. Потім ми всі різко захотіли в Європу і така тенденція зникла. Але мандарини на ялинку вішали не лише в Радянському Союзі. Вони були модні в Німеччині і Голландії. Там до цих пір окрім них вішають пряники і цукерки. І до нас це знову повертається. І хоч цукерки вже не в дефіциті, все рівно для людей вони асоціюються із святом", - зазначила жінка.

Дизайнерка радить ставити ялинку ще до Миколая, а прибирати не раніше Водохреща, 19 січня.

 

Зараз ви читаєте новину «Найдорожче виглядатиме ялинка, прикрашена білими іграшками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути