понеділок, 07 жовтня 2013 11:00

Лайливі таблички повісили в харківському в парку
5

Таблички з брутальними заборонами розмістили у харківському парку Сажин Яр. У ньому облаштували купальню й нові роздягальні. В них повісили таблички з написами російською: "Не ссать! Не срать! И не дрочить". Відвідувачі парку обурені - не вважають подібну лексику припустимою в громадському місці. Один із них стверджує, що особисто намагався переконати адміністрацію парку не вивішувати грубощів. Представник фірми-виконавця підтвердив, що проект реконструкції парку, й зокрема - вигляд роздягальні, належить міській владі. Це чітко вказано й на стенді при вході до парку.

Парком опікується міський голова Генадій Кернес. Два роки тому неподалік купальні з нецензурними табличками звів храм Відрада на честь ікони Божої Матері.

Нагадаємо, нещодавно міська влада Харкова заборонила розмістити пам'ятну дошку на вшанування мовознавця Юрія Шевельова. Зроблений на зібрані волонтерами кошти пам'ятний знак розбили за рішенням міськради.

 

Зараз ви читаєте новину «Лайливі таблички повісили в харківському в парку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути