пʼятниця, 21 жовтня 2016 22:03

Мачуха принцеси Діани померла після хвороби

У Великобританії пішла з життя 87-річна Рейні Спенсер, прийомна мати принцеси Діани. Сумну новину повідомили її родичі. Жінка померла після нетривалої хвороби. Син Спенсер Вільям розповів журналістам, що Рейні померла в своєму будинку в Лондоні, це сталося вранці 21 жовтня, інформує starhit.ru.

Рейні Спенсер народилася 9 вересня 1929 року. Її мати - відома письменниця Барбара Картленд, котру називають однією з найпопулярніших авторів XX століття.
Рейні Спенсер кілька разів виходила заміж. Шлюб жінки із батьком принцеси Діани Джоном Спенсером для неї був другим за рахунком. Вони побралися у 1976 році.Стосунки жінки з прийомною донькою були не завжди приязними. Часом дівчина навіть називала її "кислотною Рейні". Однак після смерті екс-дружини принца Чарльза були виявлені її листи до близьких людей. В одному з них Діана дуже зворушливо зверталася до своєї мачухи.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішла з життя онука видатного актора

У 1992 році лорд Спенсер помер. Після цієї сумної події вдовуюча графиня негайно покинула маєток Елторп через погані стосунки з молодшим братом Діани,Чарльзом Спенсером. У спадок від покійного чоловіка Рейні отримала статок розміром в 4 мільйони фунтів стерлінгів, а також будинок в елітному районі Лондона. А через рік Рейні втретє пішла під вінець, на цей раз її коханим став Жан-Франсуа Пінетон де Шанбрюн, член відомої французької сім'ї. Третій шлюб Рейні виявився недовгим - пара розлучилася в 1995 році.

Нагадаємо, 25-річного сина високопоставленого чиновника з Шрі-Ланки Аділа Бакира Маркара виявили мертвим у гуртожитку лондонського університету. За попередніми даними, помер через серцевий напад.

Зараз ви читаєте новину «Мачуха принцеси Діани померла після хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути