понеділок, 05 грудня 2016 22:23

Гроші на порятунок радіоведучого збирали усім містом

Гроші на порятунок радіоведучого збирали усім містом

5-го грудня у Тернополі попрощалися із радіоведучим, громадським діячем, педагогом та шоуменом 44-річним Сергієм Приходько, більше знаним під псевдонімом "Камінко". Помер напередодні. У чоловіка діагностували рак і була потрібна термінова трансплантація печінки. Його друзі всіма силами збирали гроші на лікування за кордоном, однак часу на порятунок чоловіка не вистачило.

Про це повідомляє vision.ternopil.ua.

Випускник школи №4, пізніше Тернопільського педуніверситету, спершу працював педагогом. Був заступником з виховної роботи в Галицькому коледжі.

"Людина надзвичайно ініціативна, творча, порядна, толерантна і добра. Разом з ним творили Галицький коледж, філію Києво-Могилянки. Потім йому запропонували роботу на телебаченні, він ще працював у нас, паралельно вже допомагав, організовував дуже багато різних заходів, різного характеру, різного типу. Але знаєте, навіть, коли пішов з нашого навчального закладу, ніколи не забував. Він завжди приходив, завжди цікавився, завжди допомагав. Хочеться, щоб ми пам'ятали про нього", - каже колега Марія Баб'юк..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-місячний хлопчик не дочекався пересадки печінки

Сергій Приходько мав активну громадянську позицію. У 2010-2015 рр. був обраний депутатом міської ради від однієї з політичних сил, входив у склад комісії з питань освіти та культури.

"Ми сьогодні бачимо наскільки багато в Сергія друзів. Тільки світлі, добрі, чисті люди можуть мати так багато людей, побратимів, друзів, людей, які щиро його поважали, любили. Сергій завжди для нас таким залишиться. Доброю, чистою людиною", - сказав Олег Сиротюк, однопартієць.

У чоловіка залишилися двоє малих дітей.

29 листопада у Києві попрощалися із 60-річним Олексієм Шевченком, вченим-філософом, провідним науковим співробітником Інституту політичних та етнонаціональних досліджень Національної академії наук України. У нього раптово зупинилося серце.

Зараз ви читаєте новину «Гроші на порятунок радіоведучого збирали усім містом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути