субота, 17 грудня 2016 09:31

Бійцеві раптово стало зле дорогою до частини

Бійцеві раптово стало зле дорогою до частини

17 грудня у Хмельницькому поховають бійця військової частини А 3814 47-річного Олександра Яворського. Помер 15 грудня під час здійснення ротації із зони АТО у пункт постійного призначення.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли у Хмельницькій міській раді.

"Олександр Тарасович родом із міста Деражня. 16 серпня 2014 року був мобілізований до лав Збройних Сил України – у складі ІІ окремої роти полку оперативного забезпечення. З 29 жовтня 2015 року перебував на військовій службі за контрактом на посаді механіка-водія військової частини А 3814", - розповіли у міськраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боєць АТО помер від посттравматичного синдрому

У Центрі допомоги учасникам АТО кажуть, що чоловік був самотнім, у нього нікого немає. Олександр Яворський був хорошим воїном і людиною.

Церемонія прощання з бійцем відбудеться в будинку ритуальних послуг. Поховають Олександра Яворського на Алеї Слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

15 грудня у селі Оноківці Ужгородського району Закарпаття попрощалися зі старшим солдатом 34-річним Михайлом Дзаком. 9 грудня помер від серцевої недостатності у місті Дніпро, коли чекав потяг до дислокації батальйону. Поховали бійця в Ужгороді на Пагорбі Слави.
Зараз ви читаєте новину «Бійцеві раптово стало зле дорогою до частини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути