пʼятниця, 20 квітня 2012 05:45

Час заробляти на депозитах

Автор: фото надане ПАТ Банк ”ТРАСТ”
  Оформивши депозит ”Лідер” в ПАТ Банк ”ТРАСТ”, можна отримати максимальну ринкову ставку — до 23 відсотків річних
Оформивши депозит ”Лідер” в ПАТ Банк ”ТРАСТ”, можна отримати максимальну ринкову ставку — до 23 відсотків річних

Пане Мельников, як довго, на вашу думку, триватиме зростання ставок за депозитними вкладами?

— Можу точно сказати, що зараз дуже сприятливий час для розміщення вкладів. Середньоринкові ставки за депозитами у вітчизняній валюті вперше виросли із січня цього року і на довгострокові вклади навіть перевищили новорічні акційні пропозиції.

Приміром, оформивши сьогодні депозит "Лідер" у ПАТ Банк "ТРАСТ", можна отримати максимальну ринкову ставку — до 23% річних. При цьому середньоринкові ставки за прибутковими видами депозитів строком на рік становлять усього 16,51%.

Як вам удається пропонувати вкладникам ставки вищі за середньоринкові?

— Ми можемо собі дозволити пропонувати нашим клієнтам максимальний дохід за вкладами, оскільки активно розвиваємо споживче кредитування, по якому в нас є значний досвід. ПАТ Банк "ТРАСТ" заснований акціонерами, які входять до складу акціонерів російського НБ "ТРАСТ", що в 30-ці найбільших банків Росії. Надійність фінустанови підтверджена численними рейтинговими агентствами.

Як довго ПАТ Банк "ТРАСТ" працює на українському ринку?

— ПАТ Банк "ТРАСТ" 2007 року заснувала група акціонерів Національного банку "ТРАСТ" (Російська Федерація). Фінустанова надає широкий спектр банківських послуг фізичним і юридичним особам. Наша мета — побудувати довірчі стосунки з клієнтами та виправдати їх очікування, адже в перекладі з англійської "trust" означає "довіра". Мільйони клієнтів довіряють НБ "ТРАСТ" у Росії, і ми прагнемо завоювати таку ж довіру в Україні. До речі, два роки в Росії обличчям бренду "ТРАСТ" є зірка світового масштабу, актор Брюс Вілліс — втілення надійності й упевненості в собі.

Які депозитні продукти банку мають найбільший попит?

— Найзатребуванішим видом вкладу традиційно є депозит "Лідер" із виплатою відсотків наприкінці терміну і максимальною ставкою — до 23% річних. Великою популярністю серед клієнтів, що бажають мати вільний доступ до своїх накопичень, користується універсальний депозит "Усе включено", який не лише забезпечує високий дохід — до 19% річних, але й надає клієнтам можливість знімати та поповнювати вклад без втрати відсотків. Для клієнтів банку і пенсіонерів на постійній основі діють бонусні програми.

Хочу зазначити, що за умовами наших депозитних договорів, депозитна ставка є незмінною протягом усього терміну дії договору. Банк є членом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. (Свідоцтво №190 від 08.07.2010 року).

Які переваги можете гарантувати вашим клієнтам?

— Ми пропонуємо одні з кращих ринкових умов по продуктах. При цьому ми цінуємо кожного клієнта, якому забезпечений індивідуальний підхід і високий рівень сервісу. Зверніться в одне із 14 регіональних відділень банку і переконаєтеся в цьому на власному досвіді.

Оксана ЯРОВА

Відділення ПАТ Банк "ТРАСТ" у м. Полтава: вул. Фрунзе, 65.

Тел.: 0(532) 50 14 34, 0(532) 50 14 54.

Безкоштовна довідкова служба банку: 0 800 50 90 20.

Ліцензія НБУ №237 від 02.11.2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Час заробляти на депозитах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути