вівторок, 15 травня 2007 14:45

Олена Шафранська стала директором

Киянка Олена Шафранська, 43 роки, продає шведську косметику "Оріфлейм".

За фахом жінка — інженер-системотехнік. Працювала в науково-дослідному інституті. 2000 року її скоротили. Подруга запропонувала Олені роботу в "Оріфлеймі". Жінка заплатила за реєстрацію 29 грн і стала консультантом компанії. Перших покупців косметики знаходила серед знайомих. Заодно агітувала нових консультантів, вела уроки для них.

"Оріфлейм" платить відсотки з проданого. Олена отримує свою частку і з прибутку консультантів, яких переконала працювати у фірмі. За рік Шафранська стала менеджером, заробляла 1,5–2 тис. грн на місяць.

— Це — як власний бізнес, — запевняє жінка. — Більше вкладаєш — більше маєш. Я можу передати його у спадок. Щоб стати успішною, треба мати мрію. Я мріяла, щоб мій син навчався в Києво-Могилянській академії. За рік там платять 15 тисяч гривень. Тепер я заробляю достатньо.

За 7 років Олена створила власну команду — 250 чоловік. Тому стала директором. Отримує 5 тис. грн на місяць. Нині вона проводить презентації нових товарів і готує нових директорів. До кінця року планує вирости до "сапфірового" директора.

— Це якщо четверо моїх партнерів стануть директорами, — пояснює Шафранська. — Тоді за місяць отримуватиму 15 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Олена Шафранська стала директором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути