вівторок, 28 лютого 2012 06:15

Масло подешевшає на 12 гривень

У лютому знизилися ціни на молоко, яке молокопереробні підприємства купують у населення. За літр платять 2-2,5 грн. Наприкінці січня купували по 3,2 грн.

— Молока закуповують менше, бо росіяни відмовилися імпортувати деякі українські сири, — каже 41-річний Василь Вінтоняк, директор консалтингової компанії "Інфагро". — Через це зупинилися три великі заводи. Раніше в населення закуповували 100 тисяч тонн молока. Потреба в ньому зменшилася до 80 тисяч.

Молоко й молочні продукти не подешевшають через знижені закупівельні ціни.

— Єдине, що може подешевшати, — це масло. На початку січня його продавали по 42 гривні за кілограм. Потім завезли білоруське по 35 гривень. Наші товаровиробники теж знизили ціну. На початку березня через подешевшання сировини ціна ще впаде на 3 гривні.

Якщо Росія й далі відмовлятиметься від українського сиру, закупівельні ціни на молоко знизяться ще на гривню. А отже, масло продаватимуть по 29-30 гривень за кілограм.

153

євро братимуть з іноземних уболівальників за ніч у столичних гуртожитках.

10

відсотків знижки на продукти матимуть малозабезпечені кримчани. Їм видадуть картки, що діятимуть у супермаркетах. Це початок передвиборної кампанії, вважають у консалтинговій агенції "ААА".

 

Зараз ви читаєте новину «Масло подешевшає на 12 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути