пʼятниця, 07 жовтня 2016 10:43

Маленькі містечка Канади запрошують іммігрантів на роботу

Маленькі містечка Канади запрошують іммігрантів на роботу

Останні дані статистичної служби уряду Канади свідчать, що країні необхідна інша стратегія для того, щоб залучати більше іммігрантів в сільські місцевості. Тим часом, невеликі міста Канади вже вигадують способи, як привабити закордонних працівників, "Світ.ua".

За останній рік велика частина нових постійних жителів Канади заселилася в 7 містах: Торонто, Монреаль, Ванкувер, Калгарі, Едмонтон, Оттава і Вінніпег. Уряд Канади хоче змінити цю тенденцію.

"Крім рекордного числа нових іммігрантів, які прибули в минулому році, уряд сподівається вітати ще більше новачків в Канаді в 2017. Думаємо заманити цих іммігрантів в інші населені пункти країни. Канада має потребу в більшій кількості іммігрантів тому, що у нас старіє населення, а значить нам потрібна молода кров, яка допоможе нашій економіці рухатися вперед", - зазначив Міністр Канади з питань імміграції Джон Маккалум.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куала-Лумпур визнали найкращим містом для студентів-іноземців

Кілька маленьких міст і селищ в центральній Канаді вже створили місцеві імміграційні стратегії для залучення новачків. Одне з таких міст - Морден.

Нагадаємо, у Швеції протестують проти збільшення потоку іммігрантів

Зараз ви читаєте новину «Маленькі містечка Канади запрошують іммігрантів на роботу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1199
Голосування Що змушує вас думати про еміграцію?
  • Низькі заробітки
  • Імпотенція політичної еліти
  • Війна
  • Відсутність перспектив особистого і професійного розвитку
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути