субота, 08 лютого 2014 13:00

4 тисячі рублів коштує найдешевший номер в Сочі
8

Фото: фото: надані Світланою Панащук

Квиток на літак з Києва до Сочі киянка Світлана Панащук купила у серпні торік. За переліт заплатила 3 тисячі гривень в обидві сторони.

"Летіти до Сочі хотіли з чоловіком, але його часто відправляють у відрядження. Боялися, що можемо квиток купити, а йому полетіти не вийде. Наважилася поїхати сама. Побачити Олімпіаду на власні очі хотіла ще з дитинства. Гріх не скористатися можливістю. Тим паче це не так далеко, як канадський Ванкувер".

У Сочі Панащук прилетіла за 3 дні до відкриття. Пробуде до 10 лютого.

"Місце у готелі я бронювала теж у серпні, тому маю одномісний номер за 900 гривень на наші гроші. Зараз місце для ночівлі знайти важко. На більшості готелів і хостелів вивісили оголошення, що вільних кімнат нема і не буде. Лишилися тільки або дуже дорогі номери, або готелі поблизу Сочі. Але й там найдешевший номер коштуватиме десь 4 тисяч рублів – 1 тисячу гривень".

За словами Панащук, багато туристів приїхали в Сочі, аби на власні очі побачити, що можна було збудувати за $50 млрд.

"У місті дуже багато поліції, але документи у мене на вулиці не перевіряли жодного разу, - розказує Світлана. – Коли люди чули, що я з Києва, питали, чи не страшно у нас зараз жити. Вони не зовсім розуміють, що у нас відбувається. Дехто говорить про вже розпочату громадянську війну, дехто каже, що нашу столицю захопили бойовики. Цікавляться, бо останнім часом по новинах про Україну стали говорити рідше".

"Зараз у Сочі тепло. Вдень 10-14 градусів тепла, - розказує туристка. - Взяла з собою шкіряну куртку, хоча з Києва виїжджала у дублянці. На кожному кроці торгують сувенірами. Додому купила іграшки, чашки і магніти з талісманами Олімпіади – Леопардом, Ведмедем і Зайчиком".

"Усі фотографуються біля стадіону Фішт . Він має висоту 6-поверхового будинку і вміщає 40 тисяч глядачів. На церемонію відкриття Ігор квиток дістати не вдалося, але на деякі змагання я все-таки потраплю. Пропонували купити за 30 тисяч рублів – 7,5 тисяч гривень. Їх у продаж виставили в жовтні торік. Чоловік хотів замовити, але сайт, що їх продавав, часто підвисав", - пояснює Світлана.

Зараз ви читаєте новину «4 тисячі рублів коштує найдешевший номер в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути