четвер, 27 жовтня 2011 13:37

Найдорожчі шнурки із золота коштують 19 тисяч доларів

Найдорожчі в світі шнурки, вартістю 19 тисяч доларів, зробив із золота дизайнер Колін Харт для того, щоб вони "склали компанію" сумці сестер Олсен за 39 тисяч доларів та іншим дуже дорогим аксесуарам.

Розкішні шнурки, який підійдуть виключно до незвичайного і ексклюзивного взуття, виготовлені з 24-каратного золота з використанням "стародавнього ювелірного методу".

У той же час британський дизайнер Колін Харт продумав, що ті, хто не зможе собі дозволити найдорожчі шнурки в світі, зможуть придбати менш дорогу їх копію зі срібла "всього" за 3 тисячі доларів.

В інтерв'ю MailOnline, модельєр з Белфаста розповів, що ідея створити найдорожчі та по-справжньому фантастичні шнурки прийшла до нього в Колумбії, коли він зайшов в один будинок і побачив, що жінки плетуть гарні браслети, зроблені з тонких ниток із золота й срібла.

Після цього Колін Харт попросив жінок сплести йому цілий шнурок, який вийшов неймовірно красивим за словами дизайнера.

Тепер його компанія "Mr Kennedy" зайнялась виготовленням ексклюзивних шнурків, на створення набору яких витрачається 120 годин ручної роботи.

Колін Харт підкреслює, що кожен день такі шнурки не варто носити, але вони точно сподобаються тим модникам, які люблять "робити щось особливе з повсякденних речей".

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчі шнурки із золота коштують 19 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути