понеділок, 24 грудня 2012 15:19

Рік Змії треба зустрічати у синій сукні і білизні
7

Фото: Фото надані Андрієм Крикотою

Що одягнути у Новорічну ніч, з ким і де її краще зустріти і що має обов'язково стояти на новорічному столі, поцікавимось у столичного біоенергетика Мирослава Олійника.

Де краще зустрічати Новий рік?

Якщо 2012 рік, рік Дракона, краще було зустріти у шумній компанії, то змія любить спокій. Найкраще зустрічати Новий рік удома, в сімейному колі. Побудьте з рідними, обміняйтеся подарунками, проведіть час за святковим столом і біля ялинки. Якщо хочете таки зустрічати з друзями, обирайте малі компанії. Масовість і галас можуть відволікти від вас щастя.

Як доречніше одягатись у Новорічну ніч?

Зі Змією асоціюються чорний, синій і зелений кольори, тому краще вибирати одяг такого кольору. Віддайте перевагу приталеним вбранням. Жінки можуть одягти облягаючу шовкову сукню, чоловіки – не надто широкі сорочку і штани. Серед аксесуарів можна віддати перевагу золоту та сріблу, але в жодному разі не змішуйте ці прикраси одночасно. Не підійдуть перли і дешева біжутерія. Чоловікам, як ніколи, буде доречною краватка. Вона за своєю формою нагадує змійку.

Що обов'язково має стояти на новорічному столі?

З м'ясних страв віддайте перевагу кролятині і рибі. Побільше фруктів та солодощів – змія любить ласощі. Тим, хто може дозволити собі багатший стіл, раджу бути щедрими на делікатеси. Можна подати гусячу печінку, ікру, червону рибу, запекти форель. Риба на столі повинна бути обов'язково, бо Змія цього року водяна. Кролика можете подати копченого, печеного або тушкованого. Знайдіть місце на столі для гарячих страв і зелені. Зовсім відмовтесь від напівфабрикатів.

Чого не можна їсти у Новорічну ніч? Що не варто робити?

По-перше, не варто метушитися, змія любить спокій. Підготуватись до зустрічі Нового року краще заздалегідь, аби не поспішати. Бо у метушні можна щось зіпсувати, розбити чи зруйнувати. За дві години до опівночі вже можна збиратись за столом, аби провести минулий рік. Запаліть ароматичні свічки з квітковими і деревними ароматами. Це надасть оселі затишку. По-друге, приділіть увагу декору. Добре, якщо у будинку стоятиме сосна, а не ялинка. Це дерево символізує собою довголіття. В інтер'єрі щось повинне нагадувати змійку. Добре, якщо талісман року висітиме на вікні або на сосні. По-третє, щоб задобрити Змію, намагайтесь не зловживати алкоголем.

Стиліст Андрій Крикота теж радить вбиратися новорічної ночі у синє.

"Добре, якщо синьою буде і білизна, і сукня, і взуття, і аксесуари, - говорить київський стиліст. – Синій – колір води, а господиня року Змія є водяною. Віддавайте перевагу приталеним сукням – коротким та до коліна. Білизна повинна бути спокусливою, бо образ змії поєднує у собі спокусу і пристрасть. Навіть нігті можете покрити синім лаком".

 

Зараз ви читаєте новину «Рік Змії треба зустрічати у синій сукні і білизні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути