вівторок, 22 січня 2013 14:10

Зять голови СБУ фотографується з пустушкою в роті та зброєю
28

Фото: Фото: vk.com

24-річна дочка голови СБУ Еліна Абраменко веде сторінки в соціальних мережах "ВКонтакте" та "Фейсбук". Її чоловік Анатолій Абраменко має сторінку "ВКонтакте". Вони, а також їхні друзі, розмістили світлини Анатолія Абраменка різних років. На знімках за 2009-ий Анатолій позує з пістолетом, імітує статеві акти зі своїми друзями, облизує середній палець, показує його в камеру, а ще смокче дитячу пустушку.

Зять нового голови СБУ закінчив у 2009 році Донецький юридичний інститут МВС. Працював у слідчому відділі районного відділення Донецького міського управління. 2011 року одружився з Еліною Якименко. А вже у грудні 2012-го він дає інтерв'ю донецькій газеті "Мій район" як старший прокурор прокуратури Кіровського району Донецької області, юрист 2 категорії. Його тесть у цей час працює начальником Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

Як розказують друзі Анатолія, він родом із Донецька.

"Толік — веселий, розсудливий, дуже приємний у спілкуванні, достатньо розумний і кмітливий, - каже подруга Абраменка Данія Мубаракшина. - Любить вуличний спорт — тренажери, турніки. Скільки його пам'ятаю, завжди качався. Якось ми сперечалася, чи мій молодий чоловік поборе його в армреслінгу. Я наполягала, що Толік програє. Поєдинок так і не відбувся, але через деякий час Толік сказав, що не важливо те, хто переміг би. Важливо, що поряд із його суперником є людина, яка настільки сильно в нього вірить. По правді, у мого хлопця не було шансів осилити таку чудово фізично підготовану людину. Але Толік повів себе по-чоловічому. Розумів, що виграє, але не міг допустити, щоб мій молодий чоловік не виправдав сподівань".

Нагадаємо, Олександр Якименко 9 січня 2013 року був призначений Головою Служби безпеки України

Зараз ви читаєте новину «Зять голови СБУ фотографується з пустушкою в роті та зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

91

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути