пʼятниця, 16 жовтня 2015 14:33

Журналісти показали секретний автопарк керівництва СБУ

Журналісти показали секретний автопарк керівництва СБУ

Працівники Служби безпеки України пересуваються на надкоштовних автомобілях, вартість деяких сягає 50-70 тисяч доларів, що не відповідає офіційній зарплаті держслужбовця.

Розслідуванням незаконних способів заробітку правоохоронців зайнялися журналісти програми "Схеми", повідомляє "Радіо Свобода".

Як йдеться, посадовці СБУ їздять на BMW X5 вартістю близько 40 тисяч доларів, Toyota Land Cruіser - 60 тисяч доларів, хоча офіційно заробляють лише на "Таврію".

Зокрема, перший заступник голови СБУ і начальник головного управління по боротьбі з корупцією Віктор Трєпак має у розпорядженні позашляховик Toyota Land Cruіser Prado, який офіційно є власністю його сім'ї.

За цікавість до власності головних силовиків країни журналістів, які відкрито неодноразово представлялися, силоміць затягнули до будівлі СБУ, забравши камеру та приватні речі, змушуючи писати зізнання у шпигунстві.

На інцидент із силовим затриманням журналістів відреагував голова СБУ Василь Грицак, публічно пообіцявши покарати винних підлеглих.

Зараз ви читаєте новину «Журналісти показали секретний автопарк керівництва СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути