четвер, 21 квітня 2011 20:25

Журнал "Time" визнав Меркель однією з найвпливовіших політиків у світі

Журнал "Time" визнав Меркель однією з найвпливовіших політиків у світі

Американський щотижневий журнал "Time" склав список найвпливовіших людей 2011 року. У список, зокрема, увійшов координатор єгипетської революції Ваель Гонім.

Ваель Гонім виступав проти режиму колишнього єгипетського президента Хосні Мубарака. Після того, як він зізнався, що сприяв опозиції, зокрема, створив сторінку в соціальній мережі Facebook, де закликав всіх виходити на вулицю, його заарештували на 12 діб. Після звільнення Гоніма запрошували найбільші телеканали, щоб взяти у нього інтерв'ю. З січня поточного року Ваель Женемо є топ-менеджером близькосхідного відділення Google.

У рейтингу "Time" виявилися президент США Барак Обама, його дружина Мішель Обама, держсекретар США Хілларі Клінтон, телеведуча Опра Уїнфрі і співак Джастін Бібер. На думку Time, одними з найвпливовіших політиків у світі зараз є канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Ніколя Саркозі і прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон.

У сотню "Time" потрапила бельгійська тенісистка Кім Клійстерс, яка виграла два останніх турніру серії "Великого шолома". Крім того, впливовим спортсменом був визнаний аргентинський футболіст Ліонель Мессі. З музикантів Time зазначив співака Стінга. У списку Time, складеному у восьмий раз, також присутні засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг та засновник сайту WikiLeaks Джуліан Ассанж.

Зараз ви читаєте новину «Журнал "Time" визнав Меркель однією з найвпливовіших політиків у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути