понеділок, 02 червня 2014 16:10

Жовто-блакитний "дельфін" встановив новий рекорд України
5

1 червня 2014 року в Міжнародний день захисту дітей на території Київського дельфінарію "НЕМО" відбулася унікальна подія – більше 800 дітей створили найбільше живе зображення дельфіна в національних кольорах Державного Прапору України.

"Усі учасники – школярі Голосіївського району, їх наставники, відвідувачі дельфінарію - одягнули жовто-сині кепки та розмістилися на площі біля дельфінарію у вигляді дельфіна. Об 11:30 ми зафіксували 832 рекордсмена і внесемо запис до Книги рекордів України як "Зображення дельфіна, створене з найбільшої кількості людей", - повідомив експерт Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін.

Неймовірне видовище згори на даху Льодового стадіону відкрилося перед нами: дивовижно, як така кількість дітей досить гармонійно своїми тілами склали як пазли синьо-жовтого дельфіна. "Ми всі – діти природи, між дельфінами та людьми дуже багато спільного і сьогодні вдалося це відчути. Вдячні Голосіївській районній в місті Києві державній адміністрації за пропозицію саме таким чином відсвяткувати День захисту дітей у нашому дельфінарії і за допомогу в організації рекорду України", - зазначив директор Київського дельфінарію "Немо" Віталій Старагін.

"Так давно мріяла побачити дельфінів – і сьогодні моя мрія здійснилася. Вони такі милі створіння, так високо пригають і ще танцюють, і співають, прямо як і я. Суперові відчуття після рекорду та відвідання дельфінарію", - поділилася своїми враженнями школярка Єлизавета Мирна.

З нагоди свята на дітей чекала безкоштовна вистава разом зі спеціально підготовленою програмою, привітання від керівництва Голосіївської районної в місті Києві адміністрації і дельфінарію, а також виступи талановитих дітей, переможниці дитячого конкурсу "Євробачення-2014" Марії Бойко, синхронне плавання жіночої команди міста Києва і повітряна акробатика.

Для киян, які прийшли до дельфінарію і стали учасниками дійства, організатори подарували безкоштовну екскурсію в тераріум "НЕМО".

Представники засобів масової інформації, які завітали для висвітлення заходу, безкоштовно відвідали виставу, а журналістці 112 каналу пощастило сфотографуватися з дельфіном.

Зараз ви читаєте новину «Жовто-блакитний "дельфін" встановив новий рекорд України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути