субота, 14 травня 2016 18:13

Жителі Осокорків почали самостійно прибирати територію скандального будмайданчика
5

Жителі столичного масиву Осокорки сьогодні розпочали збирання території біля станції метро, ​​де раніше планувалося будівництво торгового центру.

Нагадаємо, в минулому році Київрада розірвала договір про будівництво на даній ділянці і надала йому статус скверу. Однак до сих пір ділянка на впорядкована і являє собою, фактично, стихійне звалище.

"Вийшли прибратися, бо тут скоро сміттєзавод під відкритим небом утвориться. Так нам парк тут, біля дороги, і не потрібен. Хто буде сюди дітей водити? Сквер повинен перебувати поруч, біля озера ", - розповіла на сьогоднішньому суботнику мешканка Осокорків Валентина Савенко.

Жителі масиву закликали комунальні служби переглянути планування будівництва скверу і не перекладати свої прямі обов'язки на плечі громадян.

"Комунальники прокидаються тільки після чергових судів через це будівництво. Коли забудовник їх виграє. А ми тут живемо! Значить, будемо знову волонтерами, що поробиш ", - повідомив учасник заходу Михайло.

Нагадаємо, в травні минулого року територію біля станції метро "Осокорки" відвідав мер Києва Віталій Кличко і дав вказівку підприємству "Київзеленбуд" завезти сюди чорнозем, розбити сквер і привести цю територію в належний вигляд.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Осокорків почали самостійно прибирати територію скандального будмайданчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути