понеділок, 07 березня 2016 15:12

Жириновський закликає ввести до Києва спецназ на захист посольства

Жириновський закликає ввести до Києва спецназ на захист посольства

Ліберально-демократична партія Росії, яку очолює одіозний Володимир Жириновський, закликає російську владу ввести до Києва роту спецзназу для захисту російського посольства. Про це йдеться в офіційній заяві на сайті партії.

"В Україні молодчики продовжують хуліганити навколо російського посольства у Києві. На це потрібно реагувати жорстко. У зв'язку з неможливістю нормальної роботи посольства Росії в Україні вважаємо за доцільне різко скоротити наш персонал і відкликати посла в Москву, а в Київ для захисту посольства направити роту спецназу. В іншому випадку, нормальна робота нашого представництва неможлива. Не можна допускати того насильства, що відбувається в ці дні в Києві. Потрібні жорсткі заходи щодо захисту дипломатів!".

Нагадаємо, 5 березня вночі в Києві група невідомих з піротехнікою напала на посольство РФ на Повітрофлотському проспекті. Учасники нападу заявили, що присвятили свої дії Надії Савченко. А наступного дня активісти закидали посольство яйцями.

Читайте також: Біля посольства РФ проходить мітинг за Савченко

Зараз ви читаєте новину «Жириновський закликає ввести до Києва спецназ на захист посольства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути