середа, 31 липня 2013 13:10

Журналістам вдалось зняти зсередини супер-потяг патріарха Кирила

Журналістам вдалось зняти зсередини супер-потяг патріарха Кирила
Фото: ru.tsn.ua

У потязі патріарха Кирила, який минулого тижня привіз до Києва очільника Російської православної церкви, є вагон-ресторан та вагон-бар. Про це йдеться у новому випуску програми "Гроші".

Кілька десятків міліціонерів, гаїшники та державна охорона оберігали спокій патріарха та допомагали безперешкодно пересуватися столицею України. Перед приїздом Патріарха охорона ретельно дослідила Центральний вокзал на наявність вибухівки та можливих терористичних загроз. На зустріч із патріархом прийшло кілька сотень вірян УПЦ (МП), проте на вокзалі Кирило пробув усього кілька хвилин і до пастви не підійшов, та навіть не помахав рукою.

Після того, як Кирило поїхав з вокзалу, кореспонденту програми "Гроші" вдалося потрапити до вагону-храму персонального поїзда патріарха РПЦ. Провідник також розповів, що у покоях патріарха є робоче місце, стіл для нарад, персональний санвузол. Традиційного чаю зі скляних стаканів патріарх, щоправда, не п'є - разом з ним мандрує персональний кухар. У поїзді є також вагон-ресторан та вагон-бар.

За словами голови КМДА Олександра Попова, який приїхав на вокзал зустрічати патріарха, з міського бюджету на урочистий прийом патріарха Кирила не було виділено жодної копійки. Натомість із державного бюджету лише офіційно на урочистості витратили 42 мільйони гривень.

Зараз ви читаєте новину «Журналістам вдалось зняти зсередини супер-потяг патріарха Кирила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути