вівторок, 24 липня 2012 16:27

Жителів Гоа обурила російська мова на вказівниках

Жителів Гоа обурила російська мова на вказівниках
Індійці не хочуть напливу росіян на узбережжя курорту. Фото: photo-day.com

Влада індійского штату Гоа заявила, що вона не має наміру миритися з російськими та ізраїльськими "колоніями" на узбережжі. За словами представника штату Манохара Паррікара, він знає про такі анклави, які з'явилися вздовж берегової лінії і вони, за його словами, не будуть допускатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни вважають Естонію головним ворогом

Паррікар обурився з приводу того, що в деяких населених пунктах штату всі вивіски написані на івриті або російською мовою. Крім того, ряд політиків Гоа звинувачують росіян у "провокативній поведінці", деякі місцеві політики навіть заявляють, що росіяни стали "проблемою для Гоа".

У 2010 році індійське узбережжі відвідали близько 40 000 російських туристів. Очікується, що в майбутньому туристичному сезоні (який триває з листопада по квітень), штат Гоа можуть відвідати вже близько 150 000 туристів з Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна увійшла до першої десятки ворогів Росії

За даними організації Tourism Concern , через туристів жителям країн, що розвиваються бракує води. Згідно проведених організацією досліджень, різниця у споживанні води готельних секторів і населенням занадто велика: наприклад, щодня люксові готелі Занзібару споживають близько 3 тисяч літрів води на номер, а середня сім'я - лише 93 літри. Організація зазначає, що через перевищення норм споживання чистої води туристами, знижується рівень грунтових вод, виснажуються запаси питної води, забруднюються чисті джерела.

Зараз ви читаєте новину «Жителів Гоа обурила російська мова на вказівниках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути