понеділок, 26 грудня 2016 11:00

Дружина Лещенка мовчала про вбивства сотень наших солдатів – Казанський

Дружина Лещенка мовчала про вбивства сотень наших солдатів – Казанський

Відомі блогери гостро критикують цивільну дружину Сергія Лещенка за заклики до співчуття загиблим в авіакатастрофі російським військовим і пропагандистам.

"Малодушними ушльопками" ми стали, коли Росія анексувала Крим. Коли гіркінці почали бійню на Донбасі. Коли наших співвітчизників різали заїжджі "козаки", коли російські війська розстрілювали наших хлопців, які йшли по "зеленому коридору" під Іловайськ. Так відповів на своїй сторінці в Facebook відомий блогер Роман Шрайк на питання, поставлене ді-джеєм Анастасією Топольською.

У своєму пості в соцмережі вона поставила риторичне запитання з приводу реакції українських користувачів Фейсбуку на катастрофу літака міноборони Росії Ту-154, що летів до Сирії для організації концерту для російських військових. "Коли ми стали такими малодушними ушльопками, які так зло радіють авіакатастрофам і іншим нещастям росіян? Як дрібні примітивні тварини: нуль емпатії, відсутність власної гідності, ніякого розуміння, співчуття, навіть звичайної толерантності... Зовсім вже дах поїхав", вважає діячка шоу-бізнесу.

Роман Шрайк також нагадав, як "ввічливі люди" улюлюкали, збиваючи малайзійський "Боїнг", а потім "ховалися в будиночок", усвідомивши, що накоїли, як пропагандисти розповідали про хунту, карателів і розіпнутих хлопчиків, як нашу країну гвалтували раз по раз з особливим цинізмом інформаційно, економічно, політично. І просто розстрілюючи, підриваючи і знищуючи".

Шрайк у свою чергу поставив питання Топольській: "Чому у вас є емпатія до російських військових і пропагандистів, які летіли на тому літаку?"

Відомий блогер Денис Казанський для відповіді на питання Топольської порадив подивитися відео за 2014 рік і перечитати новини. "Про Володимира Рибака, якому "ввічливі люди", оспівані ансамблем Александрова, що приїхали з Криму, розпороли живіт і викинули помирати в річку. Про збитий український літак з десантниками під Луганськом. Про солдатів, спалених під Зеленопіллям з "Градів", що били з території Росії. Про загиблих в Металісті "айдарівців", спотворені трупи яких знімали на відео і показували по Lifenews, - нагадує Казанський.

"Спеціально передивився пости Насті Топольського за серпень 2014 року. І чомусь не знайшов там ніяких обурень з приводу вбивства сотень наших солдатів російськими військовими під Луганськом і Іловайськом. Є пости про Канари, про тусовки в Барселоні, а про масове вбивство громадян України росіянами на території України нічого немає. Сьогодні Настя "ахрєнєла" і стала вважати, що "мовчати просто неможливо", а тоді цілком знайшла в собі сили промовчати", - зауважив блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кохана нардепа Лещенка обізвала його "дебілом"

Соромно має бути не українцям, а самій Топольській, вважає блогер Катерина Золотарьова. Вона нагадала, що блог ді-джея написаний "з приводу катастрофи борту міністерства оборони Росії, який летів до Сирії для розваги вбивць сирійських дітей, на якому були присутні пропагандисти воєн як в Сирії, так і в Україні".

Також нагадала, що співмешканець автора поста є депутатом Верховної Ради. "Ну, так, раптом хто забув, ким ще підробляє у вільний від основного місця роботи на Григоришина час наш депутат Сергій Лещенко. Депутат від БПП, до речі", - пише блогер.

"Соромно і принизливо" не нам повинно бути, а тобі, чий співмешканець, перебуваючи в партії влади, працює на ворогів країни. Країни, у якій цей ворог вкрав частину території, а на іншій частині веде війну. Війну, розумієш? ВІЙНУ? Це коли люди не цицьками трясуть обдовбані під твої сети, а вмирають у своїх будинках в своєму місті", - пише Золотарьова.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Лещенка мовчала про вбивства сотень наших солдатів – Казанський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути