пʼятниця, 19 грудня 2008 09:34

Дружина Черновецького "блиснула" зачіскою на дипломатичному прийомі (ФОТО)
12

У середу 17-го грудня у колонній залі Київської міськдержадміністрації мер Києва Леонід Черновецький влаштував традиційний дипломатичний прийом з нагоди Різдва та Нового року.

Мерська "вечірка", слава богу і Чернівецькому, була безкоштовною, на відміну від "обіду з мером".

Останній пройшов того ж дня, тільки трохи раніше, в одному з ресторанів Києва. Тоді, як пише "Українська правда. Київ", за щастя посидіти годинку-півтори з Черновецьким бізнесмени мали розщедритися на $ 50 тисяч.

Але 600 гостей дипприйому - дипломатів, почесних консулів, представники органів влади, глав найбільших релігійних конфесій країни - таке напасть оминула.

У голові стола розмістилася сім"я Черновецьких: сам мер, його дружина Аліна Айвазова, їхні діти Христина та Степан (нині радник мера), а також онуки.


У ході вечора Черновецький підняв келих шампанського і привітав усіх зі святами. Як повідомляє прес-служба КМДА, він висловив "надії на наше спільне щасливе майбутнє", в чергове освідчився у любові киянам та пообіцяв згадати цю зустріч на Різдво.

Надзвичайний та повноважний посол Росії в Україні Віктор Черномирдін зауважив: "Наступний рік - рік Корови. А це символ спокою, розсудливості, достатку. Ми бажаємо, аби все це було у киян, у вас та у нас".

За матеріалом: Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Черновецького "блиснула" зачіскою на дипломатичному прийомі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути