понеділок, 01 червня 2009 15:48

Загинув у аварії відомий кримінальний авторитет з Києва (ФОТО)

У ніч на 30 травня поблизу села Медведівка Козятинського району Вінниччини чорний джип "Тойота Лендкрузер" врізався в опору електропередачі. До Козятинської райлікарні доправили чотирьох потерпілих. Один із них, 62-річний Володимир Карпович Кисіль, помер тієї ж ночі в реанімації.

- Кажуть, якісь депутати їхали, - розповідає Наталія В"ячеславівна із Медведівки. - Врізалися вони у стовп за 500 метрів від села. Там такий горбок. Міліцію викликали з якоїсь чужої машини, не з наших. Автівка лежала боком. Бетонний стовп, у який влетіли, надвоє розламався, аж арматура повилазила.

"Тойота" їхала близько першої ночі в бік Києва.

- Дорога в тому місці у чудовому стані, освітлюється, - каже Володимир Мотичко з Державтоінспекції Вінниччини. - Припускаю, машина їхала на великій швидкості. Водій не впорався з керуванням, з"їхав із дороги, кілька разів перевернувся і врізався в електричний стовп.

Від удару в "лендкрузера" зірвало капот.

Володимир Кисіль отримав черепно-мозкову травму. У двох інших пасажирів та водія, 23-річного Ігоря, переломи ребер, забої грудини, шийних хребців. Козятинські медики відпустили всіх на лікування до Києва.

- Тіло померлого забрали родичі вранці, - неохоче розповідає головний лікар Козятинської райлікарні Володимир Гуцол. - Приїхало багато людей. Претензій до нас ніяких не ставили. Усі були ввічливі.

Правоохоронці до закінчення слідства відмовляються коментувати аварію. Відомо, що "Тойота" перебуває на штрафному майданчику в райцентрі.

Аварія сталася за 12 км від Козятина та за 60 км від Вінниці.

Володимир Кисіль був президентом всеукраїнської федерації з греко-римської боротьби. Раніше обирався депутатом Голосіївської районної ради Києва. Його вважали впливовою людиною у столичному кримінальному світі. За часів депутатства Володимир Кисіль займався благодійництвом, побудував церкву на вул. Героїв оборони. Як повідомили "ГПУ" у федерації греко-римської боротьби, Володимира Кисіля поховають на території збудованої за його кошт церкви.

Gazeta.ua

Фото Вінницького облуправління ДАІ

Зараз ви читаєте новину «Загинув у аварії відомий кримінальний авторитет з Києва (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути