субота, 02 квітня 2016 09:24

За добу бойовики 65 разів обстріляли позиції сил АТО

За добу бойовики 65 разів обстріляли позиції сил АТО
goloskarpat.info

За минулу добу бойовики в зоні проведення антитерористичної операції здійснили 65 обстрілів, що на 12 менше у порівнянні з попередньою, повідомив у Facebook прес-центр штабу АТО.

Використовуючи зброю заборонену мінськими домовленостями, незаконні збройні формування завдали вогневих ударів з мінометів калібрів 120мм та 82мм по підрозділам Збройних Сил України, які тримають оборону на визначених напрямках.

По Авдіївці цілили 6 разів, а в районі Невельського та Зайцевого міни прилітали по одному разу. Підсилюючи натиск вогню з мінометів тут також використовувався проти українських воїнів одночасно увесь арсенал стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку російські найманці також обстрілювали наші позиції із гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів в Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному, шахті Бутівка", — йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку ворог неодноразово застосовував вогонь такої ж зброї у бік Новотроїцького і Мар'їнки, а на Луганському — в напрямку Новозванівки, Богуславського, Степного.

"Аби втримати натиск ворога наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї та гранатометів, що не є порушенням мінських домовленостей", — зазначили у прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, 1 квітня за день бойовики здійснили 36 обстрілів підрозділів Збройних Сил України.

Зараз ви читаєте новину «За добу бойовики 65 разів обстріляли позиції сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути