понеділок, 19 квітня 2010 16:07

З благодійного аукціону втікали бізнесмени і меценати (ФОТО)
11

У недобудованому "Театрі на Подолі" на столичному Андріївському узвозі провели благодійний аукціон "Фільм! Фільм! Фільм!". Там виставили особисті речі та автографи зірок світового кіно. Гроші з аукціону передадуть на добудову "Театру на Подолі", який будують вже більше двадцяти років.

На прохання художнього керівника театру Віталія Малахова аукціон організувала ресторатор і дружина футболіста Владислава Ващука Маргарита Січкар. З багатьма акторами Маргарита зустрічалась особисто. Наприклад, з Алісою Фрейндліх, Леонідом Куравльовим, Гошею Куценком, Валерієм Золотухіним. Всі предмети вони підписували особисто.

"Золотухін розписався на чеку у ресторані. Спочатку не хотів. Коли купила йому стакан портфейна, подякував і розписався. Вахтанг Кікабідзе для аукціону передав пляшку вина, де розписався і намалював шарж. В одному з антикварних салонів знайшла автограф Юрія Нікуліна за 1966 рік. Щоб добудувати театр, треба 1,5 мільйонів гривень. Цього року проведу ще три аукціони. За них зберемо необхідну суму", - зазначила ресторатор.

Автографи Шерон Стоун, Джерарда Батлера, Сильвестра Сталлоне, Енді Гарсія, Рассела Кроу, а також меч, використаний для зйомок фільму "Гладіатор" привіз у Київ меценат Олександр Крилов, який живе у Лос-Анджелесі. Стартова ціна лотів була від 2 до 5 тисяч доларів

На аукціон прийшло сто гостей. Серед них художник Сергій Поярков, скульптор Олег Пінчук, столичні бізнесмени та меценати. Їх пригощали бутербродами, гречаною кашею з цибулею, поїли горілкою, узваром і чаєм.

Коли почався аукціон, вони поставали з-за столів і пішли до виходу. Всього за аукціон вторгували 15 тисяч доларів.

Gazeta.ua

Фото: Ольга Камєнєва/Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «З благодійного аукціону втікали бізнесмени і меценати (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути