пʼятниця, 18 жовтня 2013 13:50

"Як наречена читає реп нареченому" - дивакуваті запити про весілля в інтернеті

Автор: фото:wonderful-wedding.ru
 

До 27 листопада, початку посту, триває активний весільний сезон. Восени люди активно цікавляться весіллям, весільними традиціями, цінами для організації дійства. Пошукова система "Яндекс" дослідила, що саме цікавить українців в організації свята. Оскільки на Західній Україні весілля є більш гучними та з великою кількістю традицій, для дослідження вибрали мешканців Заходу.

"Найбільший пошуковий інтерес до теми одружень користувачі виявляють у серпні, вересні, жовтні. Найменше весіллями цікавляться в грудні: майже вдвічі рідше, - говорить  представник компанії "Яндекс" Аліса Недашковська. - У пошуку користувачі хочуть подивитися весільні сукні та зачіски — [весільна зачіска як у принцеси], знайти привітання — [жартівливі подарунки на весілля або як прикольно привітати молодих], а також вибрати весільні атрибути та розваги на урочистість — [весільна флористика бутоньєрки купити]".
Серед популярних запитів про весілля також трапляються питання про назви річниць — [третя річниця весілля, як називається] і про подарунки на конкретну дату — [золоте весілля що дарувати вірші привітання]. Найчастіше користувачі шукають інформацію про першу та десяту річниці.

Жителі Західної України цікавляться прикметами і традиціями, пов'язаними з одруженням. Наприклад, питають таке: [прикмети що робити з грошима, які зібрав на весіллі], [що треба говорити, коли ріжуть весільний торт], [розбився весільний келих до чого].

"Дуже хвилюють українців і весілля знаменитостей. З початку року користувачі найчастіше хотіли дізнатися подробиці одруження Ксенії Собчак і Максима Віторгана, Лєри Кудрявцевої та Ігоря Макарова, Дмитра Дикусара та Олени Шоптенко. А найпопулярніша "весільна качка" ходила про Володимира Путіна та Аліну Кабаєву".

Є і дивакуваті запити про весілля: [як наречена читає реп нареченому] ? Луцьк; [як писати букви на плакаті для весілля] ? Ужгород; [у чому ви були взуті у себе на весіллі восени] ? Хмельницький; [дзідзьо на весілля скільки коштує] ? Луцьк; [слухати весільні пісні, коли обтанцьовує молода з сестрою] ? Львів; [якщо за місяць до весілля хтось захворів] ? Рівне; [жах у весільній сукні- до чого це?] ? Тернопіль; [весільний ролик, де наречений плаче] ? Івано-Франківськ; [наречений побачив наречену, що тепер буде] ? Рівне; [весілля в дощову погоду] ? Луцьк; [у якому розмірі jpeg віддавати весільні фотографії] ? Львів; [иду на свадьбу, как накрасица и сделать прическу] ? Хмельницький; [весільні фото де наречена брюнетка] ? Чернівці; [наречений не хоче весілля що робити] ? Рівне; [до чого сниться собаче весілля] ? Івано-Франківськ; [класифікація весільних суконь] ? Тернопіль; [яке весілля я хочу] ? Рівне; [ніж для весільного торта] ? Тернопіль; [автор пісні про наречену] ? Ужгород; [в чому піти на весілля якщо не носиш плаття] ? Львів; [вітання на весілля чоловікові три роки] ? Рівне.

Зараз ви читаєте новину «"Як наречена читає реп нареченому" - дивакуваті запити про весілля в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути