пʼятниця, 12 квітня 2013 15:02

"Яєчні нападники" на Потапа до суду сидітимуть під домашнім арештом

"Яєчні нападники" на Потапа до суду сидітимуть під домашнім арештом
Фото: ntv.ru

На два місяці домашнього арешту засудили чотирьох націоналістів, які кидали яйцями в репера Потапа, під час його концерту з Настею Каменських у Тернополі 6 березня. До цього вони відбули два дні за ґратами.

„Міліція не знайшла жодного свідка серед відвідувачів концерту, які б готові були сказати хто саме кидав яйця. Тому свідками в справі стали міліціонери і приватні охоронці, які були в залі. Чотирьох хлопців, з шести затриманих одразу, впізнали. Поки розслідується справа їх випустили під домашній арешт. Згідно нового кодексу вони мали б носити спеціальні браслети з маячком GPS, які би показували їх місцезнаходження, але браслетів в міліції нема. Тому сказали з дев?ятої  вечора до сьомої ранку не виходити з дому", ?розповідає керівник організації „Тризуб" на Тернопіллі Василь Лабайчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тризубівці" в Тернополі закидали яйцями Потапа і Настю Каменських

Судове засідання, під час якого призначали запобіжний захід підозрюваним, проводили в закритому режимі. Міліції дозволили вилучити в затриманих мобільні телефони. Хлопцям заборонили розголошувати деталі слідства. Зараз слідчі викликають на допити їх друзів та знайомих.

За кидання яєць в артиста міліція порушила кримінальне провадження за статтею 296 кримінального кодексу України - хуліганство. Хлопцям загрожує чотири роки за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «"Яєчні нападники" на Потапа до суду сидітимуть під домашнім арештом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути