четвер, 15 жовтня 2009 12:39

Водій збив насмерть подружжя, а потім вигадав викрадення машини

Водій збив насмерть подружжя, а потім вигадав викрадення машини
У Бердянську (Запорізька область) минулого тижня п"яний водій іномарки збив двох людей на мопеді, а потім вигадав історію з угоном авто, піднявши на ноги всю міліцію. Про це повідомив начальник Бердянського ВДАІ Олександр Облонський.

За словами Облонського, 8 жовтня 36-річний бердянець написав заяву в державтоінспекцію і міськвідділ міліції, що у нього угнали машину "Шевроле Епіка". Чоловік розповів, що поки він ходив за сигаретами на ринок, невідомий вкрав його авто, припарковане недалеко від ринку по вул. Морозова. При цьому сам чоловік був дуже п"яний, а його одяг - весь у сухій траві і листі. Правоохоронці об"їздили все місто, але "викрадену" іномарку так і не знайшли.

З 5 ранку стали розширювати пошук за межі Бердянська. Приблизно у кілометрі від міста, на трасі Бердянськ-Нововасилівка побачили розбитий "Шевроле-Епіка". Коли стали оглядати місце події, пройшли метрів 100-120, то виявили два трупи - чоловіка і жінки та розбитий мопед.

Пізніше 36-річний власник машини зізнався, що їхав з Маріуполя на великій швидкості, заснув за кермом, тому не помітив мопед. Потім злякався і втік. Історію про угін автомобіля він вигадав, щоб замести сліди. Зараз затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

Як відзначив Облонський, з"ясувалося, що у момент вчинення ДТП в салоні автомобіля знаходився пасажир, який також залучений для дачі свідчень. До повної зупинки впродовж 25 метрів машина буквально "збрила" зустрічні дерева.

Загиблі виявилися подружньою парою, того вечора вони поверталися на мопеді з дачної ділянки. 49-річний чоловік працював в міськгазі зварювальником, жінка - фельдшером "швидкої". За деякими даними, вона жила майже до ранку. За умови своєчасно наданої допомоги все могло бути по-іншому. Після загибелі батьків сиротою залишилася 18-річна донька, передає "Репортер Запорожья".

Зараз ви читаєте новину «Водій збив насмерть подружжя, а потім вигадав викрадення машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути