середа, 08 квітня 2015 16:14

Влада намагається реанімувати справу проти "Васильківських терористів"

Влада намагається реанімувати справу проти "Васильківських терористів"

Депутат Мосійчук звернувся до Президента у відкритому листі, із якого стало відомо, що слідчі намагаються реанімувати справу так званих Васильківських терористів та шукають кримінальні елементи діяльності Ігоря Мосійчука у складі батальйону Азов. Справою проти патріота України займається слідчий з особливо важливих справ Генеральної прокуратури Украіни Ф.С. Климович та оперативний працівник СБУ Сергій Соколов.

У своєму зверненні до Гаранта, екс-заступник керівника батальйону "Азов", а нині депутат Парламенту Ігор Мосійчук написав:
"Пане Президент, я патріот Украіни, якого кривавий режим Януковича два з половиною роки утримував за ґратами у справі так званих васильківських терористів. Згодом я був звільнений, амністований і реабілітований Верховною радою Украіни (за моє звільнення голосували і Ви, Петре Олексійовичу) після перемоги Революціі Гідності, на другий день після звільнення відбув в Харків для боротьби з сепаратистами.

З травня 2014 року я приймав активну участь в формуванні добровольчого батальйона МВС "Азов". Потім продовжив свою патріотичну боротьбу у політичній площині, у стінах Парламенту.

Тому нинішні ганебні дії слідчого Климовича і працівника СБУ Соколова я вважаю нічим іншим як переслідуванням за мою політичну діяльність, яке здійснюється на замовлення моїх політичних опонентів. Замість того, щоб реально боротись з корупцією, сепаратизмом ці посадові особи намагаються скомпрометувати мене як політика, при цьому використовуючи методи сатрапів Януковича".

"Я не боюсь ані переслідувань, ані тюрми. Я боюсь, щоб моя люба країна повернулась в темні часи тиранії, свавілля та замовних кримінальних справ, а тому звертаюсь до Вас, пане Президент як до гаранта Конституції з проханням захистити мої громадянські права як людини і як політика" - завершив свій лист колишній васильківський терорист та екс-заступник комбата батальйону "Азов" Ігор Мосійчук.

Зараз ви читаєте новину «Влада намагається реанімувати справу проти "Васильківських терористів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути