вівторок, 31 липня 2012 17:31

Влада Прокаєва заплатила $50 тисяч за посаду в Печерському заповіднику
7

Співробітники столичного Національного Києво-Печерського Заповідника збунтувались проти колишньої "міс Україна" Влади Прокаєвої. Сьогодні близько семи десятків людей ходили до будівлі Міністерства культури. Просили міністра Михайла Кулиняка втрутитись. Чиновник не вийшов до людей, а поїхав у Заповідник.

На офіційному сайті працівники розмістили звернення до чиновника. Просять зупинити свавілля, що відбувається по відношенню до колективу.

"Досить терпіти знущання з боку заступника генерального директора з екскурсійної роботи Зорінець С.Ю. та заступника генерального директора з міжнародного співробітництва Прокаєвої В.В., які цинічно поводяться зі своїми підлеглими. Через чужих озброєних людей, які нібито охороняють останню, співробітники та гості Заповідника бояться ходити по території. А начальник наукового відділу міжнародних відносин та співпраці з ЮНЕСКО – керівник служби науково-методичного забезпечення міжнародного співробітництва Єгорова К.В. погрожує співробітникам фізичною розправою".

Автор: Фото: Тетяна Сарахан
 

Зранку біля Заповідника зустрічаємо гендиректора - Вікторію Лісничу. Жінка пояснює, що була півтора тижні на лікарняному. Вийшла через конфлікт, бо вона на боці колективу.

Прес-секретар Марина Ситник каже, що зранку тут був міністр культури. Він зачинився в кабінеті першого заступника Заповіднику Панченка. Звідти сам викликав міліцію. Міліціонери приїхали, подивились та поїхали.

Автор: Фото: Тетяна Сарахан
 

Ліснича каже, що зараз проведуть з колективом нараду. Всіх, хто створив конфлікт, звільнять. Оголошує, що звільнять Владу Прокаєву, Валерія Панченка, Катерину Єгорову та Лілію Стренко. Також відміняють всі накази, які співробітники отримували від цього керівництва.

Науковий співробітник Заповідника 36-річний Володимир Омельчук поспішає у кабінет гендиректора. Жаліється на Владу Прокаєву. Та не давала людям працювати.

"Специфіку роботи Влада Прокаєва не знала. Не розуміла елементарних речей. Якось на нарадах казала, хто не буде з нею працювати, того звільнить. Хто ж працює методом залякування? На зборах всі працівники поспускають голови і мовчать. Я не витримав і висказався", - каже.

Автор: Фото: Тетяна Сарахан
 

Просимо Владу Прокаєву прокоментувати те, що відбувається в Заповіднику. Колишня модель запевняє, що все добре. Вона працює. Про конфлікти не чула. У холі біля кабінету Прокаєвої складені м'які меблі.

Автор: Фото: Тетяна Сарахан
 

За півгодини Вікторія Ліснича викликає у свій кабінет Владу Прокаєву та заступника Катерину Єгорову аби ті написали заяви на звільнення за образи. Жінки приходять за 5 хвилин. Прокаєва стверджує, що за посаду заплатила 50 тис. доларів особисто Вікторії Лісничій.

Автор: Фото: Тетяна Сарахан
 

Аліса Горська, заступник начальника відділу міжнародного співробітництва стверджує, що їй погрожувала заступниця Прокаєвої.

"Сказала мені: "Разговаривая с тобой, мне хочеться взять биту и как заехать тебе", - каже Горська.

Зараз ви читаєте новину «Влада Прокаєва заплатила $50 тисяч за посаду в Печерському заповіднику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути