Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2015 10:52

"Влада має стати партнером, а не корупціонером" – соцплатформа "Важливий кожен"
4

У Києві створено Соціальну платформу "Важливий кожен", до якої долучилися ряд експертів, громадських діячів, правозахисників та фахівців.

Під час заходу було проведено три панельні дискусії на теми місцевого самоврядування, економіки та трудового законодавства.

"Ми об'єднуємося не для критики, а заради конкретних пропозицій, які дозволять сьогодні, вже і негайно захистити особисто кожного громадянина та державу загалом" - заявив заступник голови Україно-Британського Фонду "Trident foundation" Арсеній Пушкаренко.

Учасниками Соціальної платформи "Важливий кожен" була прийнята резолюція, в якій задекларовано, що до 1 травня 2015 року буде розроблено та представлено програму дій.

Резолюцію підписали голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець, голова Всеукраїнської комісії справедливості Михайло Соколов, президент Міжнародного гуманітарного фонду Ірина Верещук, аграрiй Олександр Трухін, заступник виконавчого директора Асоціації міст України Валерій Баранов.

"Вважаємо, що у непростий час випробувань, які сьогодні випали на долю народу та держави України, всі, кому небайдужа доля країни, хто готовий сьогодні і зараз пропонувати і змінювати, мають об'єднуватися"  - правозахисник Михайло Соколов.

Після презентації програми дій "Важливий кожен" 1 травня 2015 року, учасники Соціальної платформи представлять її в багатьох містах України.

 

Зараз ви читаєте новину «"Влада має стати партнером, а не корупціонером" – соцплатформа "Важливий кожен"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути