субота, 06 березня 2010 11:18

Влада Чилі назвала точну кількість загиблих від жахливого землетрусу

Влада Чилі назвала точну кількість загиблих від жахливого землетрусу

Влада Чилі створила єдиний по країні список загиблих внаслідок нещодавнього землетрусу, щоб усунути плутанину в наявних даних. Згідно з ним, кількість жертв зросла з 279 до 452 осіб, повідомило в суботу чилійське видання Mercurio.

Раніше чилійське Управління з надзвичайних ситуацій (Onemi) повідомило про 802 загиблих. Однак після перерахунку була встановлена набагато менша кількість - 452 особи. Відтепер існує лише один офіційний список жертв стихії, за достовірність якого відповідає чилійське МВС.

Нагадаємо, підземні поштовхи магнітудою 8,8 були зафіксовані в Чилі в суботу, 27 лютого 2010 року в 115 кілометрах на північ від міста Консепсьйон. За землетрусом послідувала серія цунамі. Останній раз країну трясло з такою силою 50 років тому. Тоді в результаті підземних поштовхів магнітудою 9,5 (рекорд серед зареєстрованих землетрусів у світі) загинули, за різними даними, від 1,6 тисячі до 6 тисяч осіб.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Влада Чилі назвала точну кількість загиблих від жахливого землетрусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути