пʼятниця, 30 грудня 2016 10:44

Висланим із США дипломатам не вистачило квитків на літак

Висланим із США дипломатам не вистачило квитків на літак
News Front

Після того, як влада США оголосила про введення санкцій проти ряду російських громадян і компаній, звинувативши їх в організації і здійсненні кібератак на американські політичні інститути, не всі змогли залишити країну у встановлені терміни.

Вислані з США дипломати повинні залишити країну протягом 72 годин. Але напередодні новорічних свят виявилися розкуплені квитки на літаки. Дипломати спробують вилетіти в Москву з Нью-Йорка, де більше шансів знайти вільне місце в літаку на Москву. Але швидше за все новорічну ніч їм належить провести в авіалайнерах.

У четвер влада США оголосили про введення санкцій проти низки російських громадян і компаній, звинувативши їх в організації і здійсненні кібератак на американські політичні інститути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФБР підтвердило причетність Росії до кібератак

Також Вашингтон висилає з країни 35 російських дипломатів РФ і закриває дві дипломатичні установи Росії, звинувачуючи їх в розвідувальній діяльності.

У Кремлі такі дії назвали "передбачуваною агресією людей, яким через три тижні йти", а також бажанням нашкодити новій адміністрації обраного президента США Дональда Трампа, яка розпочне виконувати свої обов'язки 20 січня.

Як повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, Москва вживатиме адекватних заходів, але поспішати з ними не буде.

Зараз ви читаєте новину «Висланим із США дипломатам не вистачило квитків на літак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути