пʼятниця, 08 березня 2013 02:59

Вінницька ДАІ привітала жінок з 8 березня запрошенням на "екстрім"

Вінницька ДАІ привітала жінок з 8 березня запрошенням на "екстрім"
Фото: zhitomir-online.com

Вінницькі державтоінспектори привітали жінок-водіїв з 8 Березня. Акцію влаштували у центрі міста.  Жінки за кермом на знак інспектора  ДАІ "зупинитись" реагували з острахом.

"Їду на роботу, правил не порушую,  тут   від інспектора ДАІ вказівка зупинитись, - розповіла власниця червоного "Пежо" Раїса. - Я працюю тут недалеко, на роботу поспішаю, але швидкість не перевищила. А тут такий приємний сюрприз від працівника ДАІ:  гвоздика і сертифікат на курси підвищення кваліфікації водія. Так мене ще ніколи не зупиняли".

"Ми щороку придумуємо щось цікаве для  жінок-водіїв, - зазначив начальник сектору профілактичної роботи ДАІ Володимир Мотичко. - Але такі подарунки  роздаємо вперше. Акцію організували разом з учкомбінатом та центром водійської майстерності. Даруємо жінкам сертифікати  на підвищення водійської  майстерності.  Три години їх навчатимуть правильно  паркуватися, орієнтуватися по дзеркалам. За бажанням покажуть основи екстремального водіння".

За дві години  організатори акції роздали 15 подарункових сертифікатів. Один з них  вручили водієві тролейбуса з 27-річним стажем Раїсі.

"Мені цей сертифікат не потрібен, я не маю власного авто, все життя кручу кермо тролейбуса, - наголосила Раїса. - Проте у доньки машина є, подарую їй на 8 Березня".

Зараз ви читаєте новину «Вінницька ДАІ привітала жінок з 8 березня запрошенням на "екстрім"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути