вівторок, 04 червня 2013 22:38

"Він ніколи не питав: "А що з цього мені буде?" - мер Вінниці про Віктора Бронюка
7

Фото: Фото: Тетяна Щербатюк

4 червня у Вінниці пройшов благодійний концерт за участю гурту "ТІК", Кузьми Скрябіна та Павла Табакова. Попередньо керівництво Благодійного фонду "Подільська громада", який очолює фронтмен "ТІКу" Віктор Бронюк, прозвітувало про роботу за 2012 рік. Також організатори розказали про мету проведення цієї акції.

"Ми хочемо облаштувати спеціальний ліфт для дітей з обмеженими можливостями у вінницькій школі № 6. Щоб дітки могли безперешкодно пересуватися по будь-якому поверсі навчального закладу. Пандуси на сходах при вході та туалет вже обладнані для дітей з особливими потребами. Також у наших планах зробити кімнату релаксації у школі. На весь проект потрібно близько 600 тисяч гривень. Сподіваємось, що на концерті нам вдасться зібрати більшу частину цієї суми. Решту будемо збирати серед меценатів, підприємців та звичайних вінничан", - сказав виконавчий директор "Подільської громади" Андрій Дручинський.

Присутній на заході мер Вінниці Володимир Гройсман наголосив, що йому подобається гасло фонду "Ми допомагаємо тим, хто допомагає іншим".

"І далі міська влада готова підтримувати громадську організацію. А голову правління вашого фонду я називаю нашою зіркою. Хто не погоджується, підніміть руки! Бачте, жодної руки. Всі згодні. Найголовніше, що все Віктором Бронюком робиться від щирого серця. Він жодного разу не сказав: "А що мені з цього буде?" - наголосив міський голова.

У свою чергу Віктор Бронюк назвав Кузьму Скрябіна та Павла Табакова порядними людьми.

"Вони теж ніколи не будуть питати: "А що мені з цього буде?" Не треба думати, що всі в шоу-бізнесі думають тільки про гроші. Є дуже багато порядних людей. І я задоволений, що з ними товаришую. На мою пропозицію благодійного концерту погодились зразу. Кузьма вперше виступить під акомпанемент військового оркестру. Я трохи захворів, але, сподіваюсь, в процесі розспіваюсь. Не вперше давати концерт з температурою та хворим горлом", - зауважив Бронюк.

Зараз ви читаєте новину «"Він ніколи не питав: "А що з цього мені буде?" - мер Вінниці про Віктора Бронюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути