пʼятниця, 28 листопада 2014 23:50

Викрадене з "Містраля" обладнання не містить секретної інформації

Викрадене з "Містраля" обладнання не містить секретної інформації
ru.tsn.ua

Обладнання, що було викрадене з вертольотоносця "Містраль", не містило секретних даних або відомостей службового характеру.

Про це повідомив офіційний представник суднобудівної корпорації-розробника DCNS Емманюель Годез в коментарі ТАСС, передає "Європейська правда".

"Мова йде про вертольотоносець "Севастополь". З нього дійсно, як повідомляють ЗМІ, було викрадено електронне обладнання. Можу підтвердити, що воно не містило яких-небудь секретних даних, або відомостей службового характеру", - сказав представник корпорації.

Офіційний представник компанії STX, який виступає підрядником DCNS при будівництві "Містраля", Дельфін Гледель, також підтвердила, що обладнання було викрадено з вертольотоносця "Севастополь", але не містило секретних даних.

"Можу підтвердити, що факт розкрадання дійсно мав місце, однак у вкраденому електронному обладнанні не містилося секретних даних", - сказала Гледель.

"Зараз будівельні роботи на спущеному нещодавно на воду вертольотоносці "Севастополь" тривають. На борт щодня піднімаються сотні людей", - додала представник корпорації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з "Містраля", який Франція повинна була передати РФ, було вкрадено високотехнологічне обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Викрадене з "Містраля" обладнання не містить секретної інформації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути