субота, 21 листопада 2009 12:12

Відомий шоумен Трахтенберг помер одразу після прямого ефіру

Відомий шоумен Трахтенберг помер одразу після прямого ефіру

Увечері в п"ятницю в Москві помер відомий шоумен, актор, теле- і радіоведучий Роман Трахтенберг. Про це повідомляється на сайті радіостанції "Маяк", де він працював.

Трахтенбергу стало погано під час ефіру на радіо "Маяк". Ведучому викликали лікарів, але їм не вдалося його врятувати - він помер в машині швидкої допомоги.

Причиною смерті Трахтенберга, якому був 41 рік, став інфаркт.

Роман Трахтенберг народився в Ленінграді в сім"ї медиків. Після школи він поступив на філологічний факультет Ленінградського університету, проте кинув навчання і в 1987 році пішов в армію. Відслуживши, продовжив навчання в Ленінградському інституті культури імені Крупської на факультеті режисури театралізованих форм дозвілля.

З 2000 року Трахтенберг вів різні програми і авторські шоу на музичних радіостанціях і телеканалах, на "Маяку" - з 2008 року. Як актор він знявся у низці фільмів і серіалів, а також озвучив героїв декількох мультфільмів. Трахтенберг був одружений, у нього залишився син.

Нагадаємо, 24 жовтня цього року у Москві на 50-му році життя помер російський телеведучий Володимир Тишенков на прізвисько Шкет. У нього зупинилось серце.

За матеріалами Lenta.ru, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Відомий шоумен Трахтенберг помер одразу після прямого ефіру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути