пʼятниця, 07 жовтня 2016 13:18

Валентині Вискребенцевій видалили нижню щелепу

Валентині Вискребенцевій видалили нижню щелепу

27-річна Валентина Вискребенцева має запалення кісток черепа. Жінка страждає від болю, не може лежати на спині, бо задихається. Кілька років тому пережила операцію зі видалення нижньої щелепи. Зараз потрібна ще одна.

Жінка має діагноз – остеомієліт. Першу операцію зробили в Донецьку 3 роки тому. Валентина жила у місті Макіївка Донецької області. У 2014 році переїхала в місто Черкаси.

"Спочатку був флюс. Потім почав більшати і прорвав. Ставало все гірше – загноїлось. Через запалення видалили нижню щелепу. Думали, що все. Але запалення перейшло на ліву вилицю, поширилося до скроні", – розповідає Валентина.

Зараз вона чекає на ще одну операцію у клінічній лікарні № 12, що в місті Київ. Лікарі допоможуть повністю почистити обличчя від запалення. На це потрібно 15 тис. грн.

"Дуже прошу допомоги в небайдужих людей. Вдячна за кожну гривню. Найбільше мрію, щоб операцію зробили. Потрібно ще дві. Потім поставити імплант нижньої щелепи. Один лікар обіцяв допомогти, але потрібно буде оплатити матеріали на імплант – це десь близько 1000 євро", – продовжує жінка.

Валентина має коханого чоловіка. Він - будівельник. Сама через хворобу працювати не може.

"Хочу бути як всі нормальні люди. Зараз на вулиці буває на мене пальцем показують. Хочу бути гарною. Дуже люблю тварин. З чоловіком мріємо про дитину, але для цього повинна одужати. На це витрачаю всі сили", – говорить Валентина.

Зібрати грошей на операції самотужки родина не може.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку № 4149 4978 2629 2072 (Вискребенцева Валентина Олександрівна)

Зараз ви читаєте новину «Валентині Вискребенцевій видалили нижню щелепу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути