пʼятниця, 07 травня 2010 12:37

У Вінниці "Крайслер" на смерть збив ветерана Другої світової (ФОТО)

На вулиці Фрунзе у Вінниці водій автомобіля "Крайслер С-300" збив 89-річну жінку. Нею виявилася ветеран Другої світової війни Бронислава Русецька.

Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом лівого плеча. У стані травматичного шоку її госпіталізували у реанімацію міської лікарні швидкої допомоги. Проте врятувати жінку не вдалося. Вона померла у лікарні.

Як повідомив Gazeta.ua начальник служби профілактичної роботи ДАІ у Вінницькій області Володимир Мотичко, дорожньо-транспортна пригода сталася на розі вулиць Фрунзе та Некрасова.

"34-річний водій рухався у бік вулиці 50-річчя Перемоги. Жінка переходила дорогу у невстановленому місці. Приблизно за 30 метрів від пішохідного переходу. Водій загальмував, але машина не встигла зупинитись. Сталося зіткнення. Чи перевищував він швидкість, встановить слідство", - сказав він.

Очевидці пригоди стверджують, що Броніслава Русецька йшла по переходу.

"Сам я цього не бачив. Але знайомий розказував, що все сталося на його очах. Бабуся йшла по переходу, а той водій на крутій тачці гнався на високій швидкості. Збив її, протягнув на бампері ще метрів 20. А коли зупинився, вона відлетіла на три метри головою вниз", - зауважив вінничанин Олег Шимко.

Як стало відомо нашому виданню, Русецька направлялась у костьол. Одягнула свої нагороди вперше за рік напередодні свята Перемоги. Всю війну була санітаркою на передовій.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці "Крайслер" на смерть збив ветерана Другої світової (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути